30 tabletten Diazepam 10 MG

34.95

Diazepam 10 MG

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Diazepam is een geneesmiddel dat ontwikkeld werd door Hoffmann-La Roche en reeds in 1961 op de internationale markt te koop aangeboden werd door datzelfde bedrijf onder de welbekende merknaam Valium. Vanwege een patent had Hoffmann-La Roche een monopolie op de verkoop van diazepam onder de merknaam Valium, totdat dit patent afliep in 1985 waardoor andere farmaceutische bedrijven een generisch alternatief (een exacte kopie van het origineel geneesmiddel) op de markt konden brengen.

Vandaag de dag is diazepam nog steeds een zeer populair geneesmiddel waardoor diazepam kopen in heel wat landen mogelijk is, meestal onder de vorm van de goedkopere generische alternatieven. Het generisch alternatief dat je kan kopen is Bensedin dat geproduceerd wordt door de betrouwbare farmareus in de Balkan: Galenika (hoofdzetel in Servië).

We herhalen even dat een generisch alternatief een exacte kopie is van het origineel geneesmiddel; met andere woorden: Bensedin is een exacte kopie van Valium. Het bevat exact hetzelfde actieve bestanddeel diazepam en heeft dus ook exact hetzelfde effect op het menselijk lichaam. Bovendien wordt Bensedin aan dezelfde strenge kwaliteitscontroles onderworpen en moet het voldoen aan dezelfde doeltreffendheidscriteria.

Het enige dat kan verschillen tussen een origineel geneesmiddel en zijn generisch alternatief is de vorm, bedrukking en kleur van de tabletten, alsook de vulstoffen (niet-actieve bestanddelen zoals lactose) die gebruikt worden. Dit doet er uiteraard niet toe tenzij je allergisch bent aan een gebruikte kleurstof of vulstof (bijvoorbeeld lactose intolerant).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “30 tabletten Diazepam 10 MG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *